Αρχική Προτάσεις Αγοράς Διπλός στόχος ευαισθησίας: Λιγότερα κουνούπια! Περισσότερα παιδικά χαμόγελα!

Διπλός στόχος ευαισθησίας: Λιγότερα κουνούπια! Περισσότερα παιδικά χαμόγελα!

Για 2η χρονιά φέτος η ευαισθησία των Aroxol Earth Choice γίνεται αφορμή για να εκπληρωθεί ένας διπλός, πολύ σημαντικός στόχος: η προστασία μικρών και μεγάλων από τα κουνούπια, αλλά και η σημαντική υποστήριξη στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS που έχουν την ανάγκη της αγάπης όλων μας!

Πρόκειται για μια συμβολική χορηγία αγάπης από μια σειρά προϊόντων, με ιδιαίτερη ευαισθησία προς το περιβάλλον, τους ανθρώπους και, κυρίως, τα παιδιά. Τα Aroxol Earth Choice απομακρύνουν με αποτελεσματικό τρόπο τα έντομα, αφού περιέχουν εκχύλισμα του φυτού πύρεθρος, γνωστό για τις εντομοαπωθητικές του ιδιότητες.

Με τη αγορά Aroxol Earth Choice mat 10+10, liquid set -1,5€, liquid refill 45ml και spiral 10 τεμαχίων, η μάρκα, που είναι συνώνυμη με την αποτελεσματική καταπολέμηση των κουνουπιών καθώς και την αφοσίωση σε κοινωνικές δράσεις οι οποίες αποσκοπούν στο κοινό καλό, προσφέρει μέρος των εσόδων στη σπουδαία προσπάθεια των Παιδικών Χωριών SOS!

AroxolEarthChoiceLogo-01


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.