Αρχική Fun Time Κατασκευές για τη Μαμά DIY: Εύκολη κατασκευή για ανανέωση της εισόδου σας

DIY: Εύκολη κατασκευή για ανανέωση της εισόδου σας

doormat11Η κεντρική είσοδος ή πόρτα του σπιτιού είναι ένας χώρος που συχνά παραμελούμε, ξεχνώντας ότι είναι ουσιαστικά η βιτρίνα του σπιτιού μας! Παρακάτω μπορείτε να δείτε πώς θα φτιάξετε ένα πανεύκολο και πρωτότυπο χαλάκι εισόδου, που θα ανανεώσει οικονομικά την είσοδο, ενώ είναι ιδανικό για σχεδόν κάθε στυλ σπιτιού.

Τι θα χρειαστείτε:

Μονόχρωμο χαλί εισόδου
Χαρτόνι, χαρτί, μαρκαδόρο
Κοπίδι & χάρακα
Σπρέι (χρώμα επιλογής σας)

doormat3Αρχικά, δημιουργήστε στο χαρτί το σχήμα ενός σπιτιού και κατόπιν τοποθετήστε το πάνω στο χαλί (από την ανάποδη πλευρά) για να δείτε αν οι διαστάσεις είναι σωστές.

Στη συνέχεια, με ένα μαρκαδόρο σχηματίστε το περίγραμμα...

diy-custom-shaped-doormat-crafts-flooring-how-to (4)Με το κοπίδι και τη βοήθεια ενός χάρακα κόψτε προσεκτικά το περίγραμμα.

diy-custom-shaped-doormat-crafts-flooring-how-to (5)Τυπώστε στον εκτυπωτή τη λέξη home σε μια κόλλα Α4 τοποθετημένη πάνω σε ένα χαρτόνι και με το κοπίδι χαράξτε στο χαρτόνι τη λέξη. Στη συνέχεια, με το κοπίδι κόψτε το εσωτερικό των γραμμάτων από το χαρτόνι δημιουργώντας ένα stensil.

diy-custom-shaped-doormat-crafts-flooring-how-to (6)Τοποθετήστε το stensil πάνω στο σημείο που θέλετε να τυπωθεί η λέξη και ψεκάστε με σπρέι προσεκτικά, αφού έχετε καλύψει με νάιλον την περιοχή που δεν θέλετε να βάψετε. Αφήστε λίγο να στεγνώσει το χρώμα και η κατασκευή είναι έτοιμη!

Πηγή: http://styleitchic.blogspot.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.