Αρχική Deco DIY: Φτιάξτε βήμα-βήμα αυτή την εντυπωσιακή κατασκευή για τα Χριστούγεννα!

DIY: Φτιάξτε βήμα-βήμα αυτή την εντυπωσιακή κατασκευή για τα Χριστούγεννα!

Οι γιορτές πλησιάζουν και τι αποπνέει την πιο ζεστή και γλυκιά θαλπωρή από ένα τζάκι; Αν δεν διαθέτετε τζάκι στο χώρο σας ή έχετε και δεν το ανάβετε συχνά για διάφορους λόγους, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ψεύτικο αλλά εντυπωσιακό fire pit σε ελάχιστο χρόνο και με ελάχιστο κόστος χάρη στην diy κατασκευή που θα δείτε βήμα-βήμα παρακάτω:

Θα χρειαστείτε:

Μερικά ξύλινα κλαδιά, αλουμινόχαρτο, κορδέλα από δαντέλα, κόλλα για υφάσματα ή σχολική κόλλα, πινέλο, μερικές πέτρες και χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

FP3

Τυλίξτε το πρώτο κλαδί με το αλουμινόχαρτο και συνεχίστε την ίδια διαδικασία μέχρι να καλύψετε όλα τα κλαδιά. Στη συνέχεια, αλείψτε με κόλλα τη δαντελένια κορδέλα και τυλίξτε τη γύρω από το κλαδί προσέχοντας να μην αφήσετε κενά.

FP4

FP10

Κάντε το ίδιο με τα υπόλοιπα κλαδιά και αφήστε τα να στεγνώσουν. Με ένα κοπίδι κόψτε κατά μήκος το ύφασμα, ανοίγοντας προσεκτικά έτσι ώστε να μεγαλώσει το άνοιγμα.

FP7b

FP9

Αφαιρέστε το ξύλο και το αλουμινόχαρτο και συγκεντρώστε όλα σας τα υλικά. Δημιουργήστε μια βάση με τις πέτρες και τοποθετήστε στο κέντρο τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

FP12

Κατόπιν, τοποθετήστε τα υφασμάτινα κλαδιά στερεώνοντας τα όρθια και ανάψτε τα λαμπάκια, απολαμβάνοντας το εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

FP15

FP19

Πηγή: http://styleitchic.blogspot.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.