Αρχική Deco DIY: H απίστευτη μεταμόρφωση μιας παλιάς πολυθρόνας (Βίντεο)

DIY: H απίστευτη μεταμόρφωση μιας παλιάς πολυθρόνας (Βίντεο)

Με τα DIY projects μπορείτε να μεταμορφώσετε ολοκληρωτικά αντικείμενα που ετοιμαζόσασταν να πετάξετε. Δεν θα πιστεύετε πόσο εύκολη και απλή είναι η μεταμόρφωση που θα σας δείξουμε σήμερα. Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, μια παλιά ξεπερασμένη πολυθρόνα μεταμορφώνεται στην πιο όμορφη ρουστίκ καρέκλα για το σαλόνι σας!

Ξήλωμα

Ξεκινήστε βγάζοντας το μαξιλάρι, τα μπράτσα και την πλάτη της πολυθρόνας, ώστε να μείνει εντελώς άδεια. Για να το πετύχετε, χρησιμοποιήστε κατσαβίδι και ψαλίδι ή ό,τι άλλο σας βολεύει.

Βάψιμο

Ακολουθεί το τρίψιμο της πολυθρόνας με γυαλόχαρτο και στη συνέχεια βάψιμο με μπογιά της επιλογής σας. Στο βίντεο χρησιμοποιήθηκε πράσινη βαφή σε μορφή σπρέι κι εμείς σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα έντονο χρώμα για να φανεί καλύτερα το αποτέλεσμα της μεταμόρφωσης.

Δείτε το βίντεο στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.