Αρχική Νέα Do-it-yourself κατασκευές για το παιδικό δωμάτιο

Do-it-yourself κατασκευές για το παιδικό δωμάτιο

Αρκεί ένα απόγευμα Σαββάτου για να φτιάξετε μόνοι σας τα πιο διασκεδαστικά έπιπλα για τα παιδιά. Όχι, δεν θα ανακατευτείτε με ξύλα, πριονίδια και εργαλεία. Ο Ελβετός αρχιτέκτονας Nicola Enrico Stäubli τα έχει προσχεδιάσει σε χαρτόνι και εσείς μπορείτε πολύ εύκολα και δωρεάν να μπείτε στο site του, να τυπώσετε τα πατρόν και έπειτα, αφού πρώτα αγοράσετε χοντρό χαρτόνι, να φτιάξετε υπέροχα καθίσματα ή αντικείμενα αναψυχής για το παιδικό δωμάτιο. Το μόνο που θα κάνετε επομένως είναι να τα συναρμολογήσετε. Τα καθίσματα, εφόσον τα διπλώσετε με βάση τις οδηγίες που σας δίνει ο αρχιτέκτονας, είναι πολύ ασφαλή και σταθερά για τα παιδιά.

Στη συνέχεια, δώστε τα στα παιδιά και αφήστε τα να πάρουν μαρκαδόρους για να αφήσουν το προσωπικό τους στίγμα στα επιπλάκια τους. Πραγματικά, θα είναι μοναδικά κομμάτια, συλλεκτικής αξίας, τα οποία, μεγαλώνοντας τα παιδιά, θα βλέπετε όλοι με νοσταλγία.

Τα σχέδια διατίθενται δωρεάν από τον αρχιτέκτονα στο site http://www.foldschool.com.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.