Αρχική InfoMommy Υγεία Doctoranytime.gr: Δωρεάν επισκέψεις για το σακχαρώδη διαβήτη και εξετάσεις σε ειδική τιμή

Doctoranytime.gr: Δωρεάν επισκέψεις για το σακχαρώδη διαβήτη και εξετάσεις σε ειδική τιμή

Blood testΤο doctoranytime.gr, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για το σακχαρώδη διαβήτη στις 14 Νοεμβρίου, αφιερώνει το μήνα Νοέμβριο στην αντιμετώπιση και πρόληψη της πολύ σοβαρής αυτής ασθένειας.

Σύμφωνα με στοιχεία από τους συνεργαζόμενους γιατρούς του doctoranytime.gr που ειδικεύονται στην πάθηση του σακχαρώδους διαβήτη:

  • 1 στους 10 Έλληνες είναι πάσχων.
  • Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι ασυμπτωματικός (ποσοστό 3%-4% δεν γνωρίζει ότι πάσχει καθώς δεν έχει εκδηλώσει συμπτώματα).
  • Παρουσιάζει αύξηση 3% σε παιδιά και νέους.

Στη νέα καμπάνια του doctoranytime.gr (είχε προηγηθεί η αντίστοιχη του μηνός Οκτωβρίου για τον καρκίνο του μαστού) που θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 03/11 έως και τη Παρασκευή 14/11, συνεργαζόμενοι γιατροί και διαγνωστικά κέντρα προσφέρουν, σε όποιον το επιθυμεί, δωρεάν επίσκεψη και αιματολογικές εξετάσεις από 6 ευρώ. Στη καμπάνια συμμετέχουν ενδοκρινολόγοι, παθολόγοι, γενικοί ιατροί (ειδικότητες που ασχολούνται με τον σακχαρώδη διαβήτη) και διαγνωστικά κέντρα. Όσοι το επιθυμούν, μπορούν έως και τη Παρασκευή 14 Νοεμβρίου να κλείσουν το ραντεβού τους online, γρήγορα και απλά μέσω της ειδικής σελίδας που δημιούργησε το doctoranytime για την καμπάνια.

Τι προσφέρεται

Κλείσιμο ραντεβού σε γιατρούς: Δωρεάν επίσκεψη για το σακχαρώδη διαβήτη (περιλαμβάνει έλεγχο εξετάσεων, διατροφικό πρόγραμμα, συμβουλές για την αντιμετώπιση του).
Διαγνωστικά κέντρα: Πραγματοποίηση αιματολογικών εξετάσεων για το σακχαρώδη διαβήτη (σάκχαρο & γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη) από 6€.

LOGO1

Το doctoranytime.gr ιδρύθηκε το 2012, δημιουργώντας μια καινοτόμο υπηρεσία στον χώρο της υγείας για κλείσιμο τηλεφωνικού ή online ραντεβού με γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα στην Ελλάδα.
Μέσω του doctoranytime.gr, ο χρήστης μπορεί να δει τις διαθέσιμες ώρες ραντεβού του κάθε γιατρού, βιογραφικό-εμπειρία  καθώς και αντίστοιχη αξιολόγηση  από ασθενείς που έχουν επισκεφθεί τους συγκεκριμένους γιατρούς, μια υπηρεσία που αποτελεί μοναδική καινοτομία στον χώρο της υγείας στην Ελλάδα. Το doctoranytime.gr έχει ήδη αγκαλιαστεί από χιλιάδες χρήστες (ήδη αριθμεί στην πλατφόρμα του 2500 γιατρούς, 50 διαγνωστικά κέντρα και 60.000 εγγεγραμμένους χρήστες) ενώ έχει διακριθεί στα e-volution awards 2013 με έπαινο στην κατηγορία των marketplaces  αλλά και στον διαγωνισμό της Εθνικής Τράπεζας “i-bank καινοτομία και τεχνολογία”.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter