Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Δοκιμάσαμε μπαλέτο αρχαρίων για ενήλικες και ανακαλύψαμε ότι είναι η καλύτερη γυμναστική για εμάς

Δοκιμάσαμε μπαλέτο αρχαρίων για ενήλικες και ανακαλύψαμε ότι είναι η καλύτερη γυμναστική για εμάς

Πώς θα σας φαινόταν να βρείτε έναν τρόπο να γυμνάζετε όλο το σώμα σας χωρίς να χρειάζεται να περάσετε ώρες ατελείωτες κάνοντας όργανα στο γυμναστήριο; Εάν αναζητάτε έναν πιο δημιουργικό τρόπο εκγύμνασης, το μπαλέτο ενηλίκων είναι σίγουρα αυτό που χρειάζεστε! Ναι, δεν είναι ανάγκη να ξεκινήσετε από μικρή ηλικία ή να φτάσετε σε επαγγελματικό επίπεδο για να απολαύσετε τα οφέλη που προσφέρει στο σώμα σας.

Όντας χορευτής, χορογράφος και musical theater performer, ο Θοδωρής Πανάς πραγματοποίησε την επιθυμία του να επικοινωνήσει το πάθος, τις γνώσεις και τις εμπειρίες του σε όσους θέλουν να εκφραστούν μέσα από τον χορό. Αποτελέσμα αυτής της επιθυμίας ήταν η δημιουργία της Σχολής Χορού Αθηνών Θοδωρής Πανάς στην Ακαδημία Πλάτωνος, εκεί που βρέθηκα για να παρακολουθήσω μάθημα μπαλέτου ύστερα από 15 ολόκληρα χρόνια!

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το μπαλέτο ενηλίκων στο Infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter