Αρχική Προτάσεις Αγοράς Δώρα «Μπαμπούλες Πανεπιστημίου» στα παιδικά δημητριακά της Nestlé!

Δώρα «Μπαμπούλες Πανεπιστημίου» στα παιδικά δημητριακά της Nestlé!

MONSTERSΤα παιδικά δημητριακά της Nestlé μεταφέρουν τους μικρούς τους φίλους στο μαγικό κόσμο της νέας ταινίας της Disney “Μπαμπούλες Πανεπιστημίου», χαρίζοντάς τους απίθανα δώρα με τους αγαπημένους τους Μπαμπούλες!

Ανακαλύψτε τώρα και εσείς τους τρεις διαφορετικούς συνδετήρες- Μπαμπούλες με κινούμενη εικόνα, που θα βρείτε στα πακέτα NESQUIK και NESQUIK Duo, τοποθετήστε τους όπου μπορείτε να φανταστείτε και δείτε τις πόζες που παίρνουν οι αστείοι ήρωες. Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ! Αναζητήστε το παιχνίδι μνήμης που θα βρείτε στο πίσω μέρος των πακέτων COOKIE CRISP και HONEY CHEERIOS, κόψτε τις κάρτες με τις φιγούρες των πρωταγωνιστών και απολαύστε ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

Συνδυάζοντας τα πλούσια θρεπτικά συστατικά της ολικής άλεσης με μοναδικές στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης, τα παιδικά δημητριακά της Nestlé μετατρέπουν το πρωινό γεύμα των παιδιών στην πιο απολαυστική συνήθεια της ημέρας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.