Δώρα Τσαμπάζη: Συγκινεί η ανάρτησή της για τη Γιορτή του Πατέρα – «Στους μπαμπάδες που λείπουν και θα λείπουν για πάντα»

Μία άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε το μεσημέρι της Κυριακής 18/6 η Δώρα Τσαμπάζη με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα. H δημοσιογράφος και σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, δημοσίευσε στον προσωπικό της προφίλ στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μαζί με τα δύο παιδιά τους.

Η ίδια συνόδευσε το εν λόγω στιγμιότυπο με μια άκρως τρυφερή λεζάντα γράφοντας: «Σήμερα δεν είναι διαγωνισμός για τον “καλύτερο” μπαμπά του κόσμου. Δεν είναι μέρα για να βγουν τα μπαμπαδόμετρα. Σήμερα είναι μια γιορτή για όλους τους μπαμπάδες που αγωνίζονται καθημερινά για τα παιδιά τους.

Γι’ αυτούς που λείπουν πολλές ώρες ή μέρες από το σπίτι για να εργαστούν. Σε αυτούς που λείπουν και θα λείπουν για πάντα γιατί οι μάχες που έδωσαν ήταν άνισες, αλλά πάλεψαν για μια ημέρα παραπάνω, για μια ώρα παραπάνω.

Στους μπαμπάδες που πήραν στους ώμους τους όλα τα προβλήματα, που πέρασαν σύνορα, ποτάμια για ένα καλύτερο αύριο, που πνίγηκαν σε μια θάλασσα για μια ελπίδα. Γιατί πατέρας σημαίνει να αγωνίζεσαι ακόμη και αν όλα γύρω σου πρόκειται να γκρεμιστούν και μαζί τους και εσύ…».

Διαβάστε επίσης:

Οι διάσημοι Έλληνες που φέτος θα γιορτάσουν για πρώτη φορά την Γιορτή του Πατέρα αγκαλιά με τα παιδάκια τους!

Τηλεόραση εξερράγη ξαφνικά μπροστά σε παιδιά που έπαιζαν βιντεοπαιχνίδια

Πανελλήνιες 2023: Αυτά είναι τα θέματα που “έπεσαν” στα Αγγλικά