Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Δωρεά του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" για υποτροφίες Ελλήνων φοιτητών στον Καναδά

Δωρεά του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" για υποτροφίες Ελλήνων φοιτητών στον Καναδά

canada4

Στη θέσπιση υποτροφιών για Έλληνες μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές προχωρά το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ, σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Για τον σκοπό αυτόν το Ίδρυμα θα επιχορηγήσει το πανεπιστήμιο με ένα εκατομμύριο δολάρια.Η δωρεά αυτή σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της προσπάθειας, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο, για τη θέσπιση υποτροφιών για Έλληνες φοιτητές σε πανεπιστήμια του Καναδά, στο πλαίσιο του εορτασμού των 70 χρόνων διπλωματικών σχέσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και τον Καναδά.

Έως τώρα, το Ίδρυμα έχει πραγματοποιήσει δωρεές συνολικού ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων προς το πανεπιστήμιο ΜακΓκιλ, το Γιορκ, της Οτάβα και σήμερα του Μόντρεαλ.

Οι υποτροφίες απονέμονται, αποκλειστικά, σε φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι σε μεταπτυχιακό ή διδακτορικό πρόγραμμα του πανεπιστημίου. Η μέγιστη διάρκεια της υποτροφίας για μεταπτυχιακά προγράμματα είναι δύο χρόνια και για διδακτορικά έως και τέσσερα χρόνια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.