Αρχική InfoMommy Νέα Δωρεάν δεκατιανό σε μαθητές σχολείου στο Βοτανικού από το Υγεία

Δωρεάν δεκατιανό σε μαθητές σχολείου στο Βοτανικού από το Υγεία

snack
Το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ συνεχίζει τη στήριξη δημοτικού σχολείου στην περιοχή του Βοτανικού, προσφέροντας δωρεάν δεκατιανό σε καθημερινή βάση για 40 παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής τους χρονιάς. Η προσφορά εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του νοσοκομείου, το οποίο ανταποκρίθηκε στο αίτημα της διεύθυνσης του σχολείου για την υποστήριξη των παιδιών αυτών, που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Το δεκατιανό παραδίδεται κάθε πρωί στο σχολείο και περιλαμβάνει σάντουιτς σε καθημερινή βάση, τρεις φορές την εβδομάδα γιαούρτι  και 2 φορές γάλα. Το δεκατιανό φυλάσσεται σε ειδικό ψυγείο  που προσέφερε η εταιρία ΔΕΛΤΑ του Ομίλου VIVARTIA  για το σκοπό αυτό, και διανέμεται καθημερινά από τη διεύθυνση του σχολείου.
Οι εκπρόσωποι του σχολείου ευχαρίστησαν τη Διοίκηση του Ομίλου ΥΓΕΙΑ για την ευγενική τους προσφορά και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η κίνηση αυτή θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και σε άλλους φορείς να ευαισθητοποιηθούν στους δύσκολους αυτούς καιρούς προς όφελος όλων όσων έχουν ανάγκη. Για τη στήριξη αυτή, η διεύθυνση του σχολείου τίμησε τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ με το βραβείο “Φυτόλακα’’, τιμητικό δίπλωμα που έχει θεσπιστεί να απονέμεται σε φορείς – υποστηρικτές του σχολείου.
Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία αυτή, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κα Αρετή Σουβατζόγλου, δήλωσε: «Δεν θα μπορούσαμε παρά να ανταποκριθούμε με ευαισθησία στο αίτημα της διεύθυνσης του σχολείου για την υποστήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη, διασφαλίζοντας και με τη δική μας φροντίδα την καθημερινότητά τους στο σχολείο. Είναι χρέος μας, στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, να προσφέρουμε ένα ελάχιστο δείγμα βοήθειας σε ανθρώπους και -ιδιαίτερα σε παιδιά-, που έχουν ανάγκη. Η μεγάλη υποστήριξη που λαμβάνουμε από εταιρείες του ομίλου MIG και εργαζόμενους του ΥΓΕΙΑ, μας ενθαρρύνει να συνεχίζουμε το κοινωνικό μας έργο σε ευπαθείς ομάδες».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.