Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για τους μαθητές της Αγίας Βαρβάρας και του Κορυδαλλού

Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για τους μαθητές της Αγίας Βαρβάρας και του Κορυδαλλού

Ο Όμιλος Unesco για τον Πολιτισμό της Ειρήνης και η Τράπεζα Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού συνεχίζουν την επιτυχημένη τους συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΑΡΝΟΣ», προσφέροντας την δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης διαδικτυακών μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας στους μαθητές της Αγίας Βαρβάρας και του Κορυδαλλού. Η παιδεία αποτελεί βασικό αγαθό για το κοινωνικό σύνολο και η εξασφάλισή της, σε περίοδο οικονομικής κρίσης, συνιστά πρώτη προτεραιότητα.

Η συνεργασία της εταιρείας «ΑΡΝΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΕ» με την Τράπεζα Χρόνου του Ομίλου Unesco για τον Πολιτισμό της Ειρήνης εξασφαλίζει δωρεάν ψηφιακή ενισχυτική διδασκαλία στους μαθητές της περιοχής, προσφέροντάς ίσες ευκαιρίες μόρφωσης για όλους. Ο εναλλακτικός και συνάμα επαναστατικός τρόπος εκπαίδευσης, με την χρήση ψηφιακών διαδικτυακών τεχνολογιών, δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στο εκπαιδευτικό υλικό 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα για τα παιδιά των οικονομικά αδύναμων οικογενειών της Αγίας Βαρβάρας και του Κορυδαλλού.

Στα πλαίσια των δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας προσφέρoνται:

* Δωρεάν πρόσβαση για τα 10.000 e-μαθήματα σε ΟΛΑ τα παιδιά του Δημοτικού

* Δωρεάν κωδικοί πρόσβασης για τα 12.500 e-μαθήματα όλου του Γυμνασίου

* Δωρεάν κωδικοί πρόσβασης για τα 12.000 e-μαθήματα όλου του Λυκείου Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαδικτυακά μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας, καθώς και γενικά για το έργο και τη λειτουργία της Τράπεζας Χρόνου, παρέχονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 – 17:00, στο τηλέφωνο 213-2019377.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.