Αρχική InfoMommy Υγεία Δωρεάν εξετάσεις από τη Novartis στα πλαίσια του προγράμματος «Μετρήσεις Ζωής»-Ποιοι οι επόμενοι σταθμοί

Δωρεάν εξετάσεις από τη Novartis στα πλαίσια του προγράμματος «Μετρήσεις Ζωής»-Ποιοι οι επόμενοι σταθμοί

Η Novartis, έχοντας στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της τον ασθενή, υλοποιεί με μεγάλη επιτυχία τους τελευταίους δύο μήνες το Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «Μετρήσεις Ζωής». Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία, που τελεί υπό την αιγίδα του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) και πραγματοποιείται με τη στήριξη των Δήμων Αθηναίων, Αιγάλεω, Κοζάνης, Σερρών, Λαμιέων, Ηρακλείου Κρήτης και Πύργου, καθώς και την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ΕΠΕ).
Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σε θέματα πρόληψης και τακτικής διεξαγωγής διαγνωστικών εξετάσεων, μέσα από την παροχή δωρεάν ελέγχων στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης στο σύστημα υγείας. Στο πλαίσιο του προγράμματος «Μετρήσεις Ζωής», εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό υποδέχεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους τους πολίτες κάθε περιοχής, παρέχοντας τη δυνατότητα να υποβάλλονται δωρεάν στους ακόλουθους διαγνωστικούς ελέγχους. Το πρόγραμμα έχει ήδη επισκεφθεί διάφορες πόλεις της Ελλάδας, προσφέροντας δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις σε όλους τους πολίτες. Ξεκίνησε στα τέλη Σεπτεμβρίου από τη Λαμία και άλλες πόλεις, ενώ επόμενοι σταθμοί είναι η Αθήνα και το Αιγάλεω.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Μετρήσεις Ζωής», εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό υποδέχεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους τους πολίτες κάθε περιοχής παρέχοντας τη δυνατότητα να υποβάλλονται δωρεάν στους ακόλουθους διαγνωστικούς ελέγχους:
• Σπιρομέτρηση
• Οφθαλμολογικός έλεγχος
• Μέτρηση Γλυκοζυλιωμένης Αιμοσφαιρίνης (ΗbΑ1c)
• Έλεγχος Αρτηριακής Πίεσης

Επόμενοι σταθμοί είναι η Αθήνα και το Αιγάλεω όπου και ολοκληρώνεται το πρόγραμμα:

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.