Αρχική InfoMommy Υγεία Δωρεάν εξετάσεις για τη θρομβοεμβολική νόσο και τη χρόνια φλεβική ανεπάρκεια (28-29/6)

Δωρεάν εξετάσεις για τη θρομβοεμβολική νόσο και τη χρόνια φλεβική ανεπάρκεια (28-29/6)

6876854_600_400_-1520156781Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις του κοινού για τη Θρομβοεμβολική Νόσο και τη Χρόνια Φλεβική Ανεπάρκεια θα πραγματοποιήσουν εξειδικευμένοι γιατροί την Παρασκευή 28 Ιουνίου από τις 15:30 μέχρι τις 18:00 μ.μ. και το Σάββατο 29 Ιουνίου από τις 16:30 μέχρι τις 18:30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens, στα πλαίσια του Συμποσίου της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας στην Αθήνα.

  • Την Παρασκευή, 28 Ιουνίου η δωρεάν εξέταση θα αφορά την Θρομβοεμβολική νόσο (φλεβική θρόμβωση, πνευμονική εμβολή)
  • Το Σάββατο, 29 Ιουνίου η δωρεάν εξέταση θα αφορά την Χρόνια Φλεβική Ανεπάρκεια (προβλήματα στα κάτω άκρα).

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, γι’ αυτό στις συμμετοχές του κοινού θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Αlpha Public Relations (APR ΕΠΕ), στο τηλέφωνο 210 36 45 629 ή να στείλουν την δήλωση συμμετοχής που θα βρουν στο site: www.flevikespathiseis.gr, στο fax: 210 3644 441 ή στα email: exetasi@flevikespathiseis.gr και info@apr.com.gr.

Περισσότερες πληροφορίες στο site www.flevikespathiseis.gr

Οι ανωτέρω εξετάσεις προσφέρονται δωρεάν από τα μέλη της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τις συγκεκριμένες νόσους που αποτελούν μάστιγα της σύγχρονης κοινωνίας. Παράλληλα οι υπηρεσίες που προσφέρονται αποτελούν, έχοντας υπόψιν την επίκαιρη οικονομική συγκυρία, μια ανθρωπιστική προσφορά της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας προς την κοινωνία μας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.