Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Δωρεάν εξετάσεις ιατρικής πρόληψης από το Δήμο Πυλαίας –Χορτιάτη

Δωρεάν εξετάσεις ιατρικής πρόληψης από το Δήμο Πυλαίας –Χορτιάτη

Examen_clinico._Imagen_Tips_TimesΔύο εβδομάδες εξετάσεων πρόληψης για τον καρκίνο του παχέος εντέρου θα έχουν όλοι οι δημότες Πυλαίας-Χορτιάτη από 50 έως 75 ετών, οι οποίοι θα μπορούν από τις 31 Μαρτίου μέχρι τις 12 Απριλίου να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Ομίλου Βιοϊατρικής (2310. 459.660), προκειμένου να αξιοποιήσουν αυτή τη σημαντική δυνατότητα εντελώς δωρεάν.Πυ

Πρόκειται για μια ακόμη μεγάλη δημοτική δράση στον τομέα της υγείας, που έχει σαν αποδέκτες τους κατοίκους του δήμου. Η πρωτοβουλία διοργανώνεται από το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων, με τη συνεργασία του Δικτύου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Ογκολογίας Πεπτικού.

Ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη έχει κάνει τεράστια βήματα στα θέματα της προστασίας της υγείας των κατοίκων του. Κατάφερε να έχει εξασφαλίσει το ΠΡΩΤΟ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ στη χώρα (όλα τα υπόλοιπα είναι στο νομό Αττικής), να είναι ΕΔΡΑ του ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΕΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ στην Βόρεια Ελλάδα και να διοργανώνει διαρκώς ανάλογες πρωτοβουλίες ΔΩΡΕΑΝ ιατρικής πρόληψης και ενημέρωσης για μεγάλα θέματα της υγείας.

Επίσης, εφαρμόζει ήδη την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΗ, την ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗ ενώ λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ σε όλες τις περιοχές του δήμου με την παρουσία εθελοντών ιατρών.
Τέλος με τη παραπάνω δράση ο δήμος συμμετέχει στην εθνική εκστρατεία πρόληψης στο συγκεκριμένο θέμα, που στόχο έχει μέσω της εξέτασης ανίχνευσης αιμοσφαιρίνης στα κόπρανα να προληφθεί ο καρκίνος του παχέος εντέρου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.