Αρχική Νέα Δωρεάν εξετάσεις στους κατοίκους του Αη Στράτη από τον Μ.Ο.Φ.Σ με την υποστήριξη του ΕΥ CLUB

Δωρεάν εξετάσεις στους κατοίκους του Αη Στράτη από τον Μ.Ο.Φ.Σ με την υποστήριξη του ΕΥ CLUB

ΑΗ ΣΤΡΑΤΗΣ 2014 ΕΥCLUB (2)

Μέλη του Μακεδονικού Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών μαζί με ιατρούς και εκπροσώπους του ΕΥ CLUB και του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης επισκέφτηκαν το νησί 6 με 9 Ιουνίου για την πραγματοποίηση δωρεάν ιατρικών εξετάσεων στους κατοίκους και διανομή δώρων στους μαθητές.
Με αφορμή τη συμπλήρωση 22 χρόνων από τη λειτουργία του ο Μακεδονικός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών (Μ.Ο.Φ.Σ) πραγματοποίησε για ακόμη μία χρονιά αποστολή αλληλεγγύης στην Αη Στράτη.  Στο διάστημα από 6 έως 9 Ιουνίου, ιατροί του EY CLUB και  μέλη του Μ.Ο.Φ.Σ. επισκέφτηκαν το νησί  προκειμένου να παρέχουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους του αλλά και να δώσουν δώρα στους μαθητές.
Μαζί τους όπως κάθε φορά, το ΕΥ CLUB, που συμμετείχε ως κύριος χορηγός  αναλαμβάνοντας τη δαπάνη των μικροβιολογικών εξετάσεων όλων των κατοίκων, καθώς και την μεταφορά του εξοπλισμού και το κόστος της εναέριας βιντεοσκόπησης της αποστολής.
Το ΕΥ CLUB πιστό στη φιλοσοφία του ότι Η ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ συνεχίζει την κοινωνική του δράση προσφέροντας υποστήριξη όπου υπάρχει ανάγκη.

*Το EY CLUB ευχαριστεί ιδιαίτερα την εταιρία Roche για τη χορηγία των αντιδραστηρίων στις εξετάσεις σακχάρου


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.