Αρχική InfoMommy Υγεία Δωρεάν εξέταση μαστού: “Γιατί η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία”

Δωρεάν εξέταση μαστού: “Γιατί η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία”

Breast-Exam-by-a-Doctor-1
Δωρεάν εξέταση μαστού, για όσες γυναίκες της Αθήνας το επιθυμούν, θα πραγματοποιήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ), με αφορμή τον  Οκτώβριο που έχει καθιερωθεί ως ευρωπαϊκός μήνας της καταπολέμησης  του καρκίνου του μαστού.
Η δωρεάν εξέταση, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου  από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 7 το απόγευμα, στις ειδικά διαμορφωμένες για το σκοπό αυτό, αίθουσες του ξενοδοχείου Divani Caravel (Οδός Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Στάση Μετρό Ευαγγελισμός).
Στο χώρο θα υπάρχει και Κλινική Ψυχολόγος, από το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη», για να προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες της στις γυναίκες .

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στον χώρο της εξέτασης, ενώ για πρώτη φορά , η δωρεάν εξέταση μαστού που γίνεται από την ΕΕΜ τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας Και Κοινωνικής Αλληλεγγύης .
Τηλ. επικοινωνίας για τυχόν πληροφορίες 210 74 70 257 & 210 77 73 112 (καθημερινά από τις 10.00 πμ έως και τις 6.00 μμ).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.