Αρχική InfoMommy Υγεία Δωρεάν έλεγχος οστεοπόρωσης στην Καλλιθέα (5/4)

Δωρεάν έλεγχος οστεοπόρωσης στην Καλλιθέα (5/4)

tulang wanita-500x500

Ο Δήμος Καλλιθέας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύλλογο Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση την Παρασκευή 5 Απριλίου 2013, ώρα 17:30 μ.μ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλλιθέας (οδός Μαντζαγριωτάκη 76) με θέμα «Οστεοπόρωση, η σιωπηλή επιδημία».
Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη της και τη διατροφή.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις αν δεν δοθεί η αρμόζουσα προσοχή.

Δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 4 Απριλίου, από τις 09:00 έως τις 15:00 καθώς και την Παρασκευή 5 Απριλίου, τις ίδιες ώρες στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Καλλιθέας.

Οι μετρήσεις οστικής πυκνότητας θα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο:
210 9532712 , ώρες 9:00 έως 13:00.

Η είσοδος για τις ομιλίες είναι ελεύθερη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter