Αρχική Infokids Υγεία Δωρεάν εμβολιασμοί παιδιών στα Δημοτικά Ιατρεία Ηρακλείου Αττικής

Δωρεάν εμβολιασμοί παιδιών στα Δημοτικά Ιατρεία Ηρακλείου Αττικής

Τα Δημοτικά Ιατρεία Ηρακλείου Αττικής δίνουν την ευκαιρία σε παιδιά οικονομικά αδύναμων και ανασφάλιστων κατοίκων της πόλης να εμβολιαστούν δωρεάν από μια συγκεκριμένη γκάμα εμβολίων μια σημαντική χορηγία ανθρωπιάς και αγάπης από την ΔΕΔΔΗΕ, η οποία εξασφαλίσθηκε έπειτα από σχετική συνεργασία του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου, με τους ανθρώπους της Επιχείρησης.

Οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται στον χώρο των Δημοτικών Ιατρείων (2ος όροφος του δημαρχείου) ενώ οι δικαιούχοι πρέπει να είναι άνεργοι και ανασφάλιστοι γονείς με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα. Απαραίτητα δικαιολογητικά:

φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος του τελευταίου έτους,
ταυτότητα,
κάρτα ανεργίας και
αποδεικτικό ότι πρόκειται για κάτοικο Ηρακλείου Αττικής
(συμπληρωματικά, εάν πρόκειται για δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ προσκόμιση σχετικής βέβαιωσης).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή τα προσφερόμενα εμβόλια είναι περιορισμένα σε αριθμό τεμαχίων, οι δικαιούχοι πρέπει να κλείσουν εγκαίρως ραντεβού για τον εμβολιασμό από τον παιδίατρο των Δημοτικών Ιατρείων στο τηλέφωνο 2132000187.

Τα χορηγούμενα εμβόλια είναι τα εξής:

DT.VAX
ENGERIX 10mg
EPAXAL
HEXYON
MENJUGATE
MMR VAX-PRO
NEISVAC
PREVENAR
VALIRIX
VARIVAX
VAXIGRIP


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.