Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Δωρεάν εμβολιασμός σε ανασφάλιστους μαθητές του Δήμου Αχαρνών

Δωρεάν εμβολιασμός σε ανασφάλιστους μαθητές του Δήμου Αχαρνών

af257_gty_vaccine_rf_kb_130926_16x9_992Η Αντιδήμαρχος του Δήμου Αχαρνών,  Κυριακή Σαββίδη , ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με τη Μ.Κ.Ο. «Αποστολή Ανθρωπος», θα πραγματοποιήσουν δωρεάν εμβολιασμούς στα  ανασφάλιστα  παιδιά των Δημοτικών Σχολείων και  των Γυμνασίων του Δήμου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Εμβολιάζουμε παιδιά ανασφάλιστα όχι απροστάτευτα», θα εμβολιαστούν παιδιά των οποίων οι γονείς δεν είναι ασφαλισμένοι σε κανένα ασφαλιστικό φορέα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας στο τηλέφωνο: 2132072328 κα Φανή Κουμπούρη.

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.