Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Δωρεάν εμβολιασμός των ανασφάλιστων παιδιών από το Δήμο Θέρμης (25/11)

Δωρεάν εμβολιασμός των ανασφάλιστων παιδιών από το Δήμο Θέρμης (25/11)

160428859Με τη συνδρομή των παιδιάτρων και του νοσηλευτικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας Θέρμης και σε συνεργασία με τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Θερμης θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος εμβολιασμός ανασφάλιστων παιδιών του Δήμου. Ο εμβολιασμός έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 25 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του προγράμματος «Εμβολιάζουμε: Παιδιά ανασφάλιστα, όχι απροστάτευτα» που υλοποιείται από την Κοινωφελή μη Κερδοσκοπική Οργάνωση: Αποστολή «ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Ο εμβολιασμός αφορά σε 55 παιδιά με τους γονείς των οποίων έχει, ήδη, έρθει σε επαφή το προσωπικό του Κέντρου Υγείας, ενώ έχει προηγηθεί άλλος ένας σε 45 παιδιά τον προηγούμενο Μάιο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.