Αρχική InfoSchool Δημοτικό Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία από το δήμο Πεντέλης

Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία από το δήμο Πεντέλης

schools-and-daycares-kids-in-classΠρόγραμμα δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας, για μαθητές Λυκείου, Γυμνασίου, Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού, οργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Πεντέλης.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα, μέσω της Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου (Καλαμβόκη 2Α – Μελίσσια – 2ος όροφος), στα τηλέφωνα 2132050084, 2132050097, 2132050079, από Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου έως Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013. Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν και ηλεκτρονικά στo e- mail: demertzimelissia.gr

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την 1η Οκτωβρίου για τους μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου και στις 16 Οκτωβρίου για τους μαθητές του Δημοτικού.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, όσοι μαθητές δεν προλάβουν να ενταχθούν, θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής και κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Όπως σημειώνει ο δήμος Πεντέλης, «σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να καλύπτονται ενισχυτικά οι εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών με αξιοπρεπείς όρους, ώστε να υπάρχει ισότητα στην πρόοδο και την παρεχόμενη παιδεία».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.