Δωρεάν επισκέψεις σε 4 ειδικότητες γιατρών

doctor-visit

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7/4), το doctoranytime.gr ξεκινάει την εκστρατεία προληπτικής ιατρικής «ΜΗΝΑΣ ΥΓΕΙΑΣ για όλους» και σε συνεργασία με τους συνεργάτες γιατρούς προσφέρει δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε 4 ειδικότητες: καρδιολόγο, ουρολόγο, δερματολόγο & οδοντίατρο!

Οι επισκέψεις αφορούν αντίστοιχα τις παρακάτω ιατρικές εξετάσεις: καρδιογράφημα, δακτυλική εξέταση προστάτη, έλεγχο σπίλων & έλεγχο στοματικής κοιλότητας.
Βάλε την υγεία σου σε προτεραιότητα και κλείσε τώρα online το ραντεβού σου μέσω του www.doctoranytime.gr!

Doctoranytime.gr & TED MED Live Athens

Επιπλέον, το doctoranytime.gr είναι χορηγός επικοινωνίας στο TED MED Live Athens, το πιο πρωτοποριακό συνέδριο για την υγεία, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 21 Απριλίου 2013. Με θέμα «Health Forward», ο στόχος του είναι η ανάπτυξη των νέων ιδεών & της καινοτομίας στους τομείς της ιατρικής & γενικότερα της υγείας.

Και μην ξεχνάς: το doctoranytime.gr είναι πάντα κοντά σου κάθε φορά που θα χρειαστείς  γιατρό. Μέσα από 1.650 γιατρούς μέλη και 52 ειδικότητες, βρίσκεις άμεσα τον κατάλληλο γιατρό για σένα και κλείνεις ραντεβού σε λιγότερο από 1’ οποιαδήποτε στιγμή!
Για τις περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η χρήση υπολογιστή ή smartphone, οι ασθενείς μπορούν να καλέσουν στο 215 5604667 και να κλείσουν το ραντεβού τους τηλεφωνικά & δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες του DoctorAnytime, οι ενδιαφερόμενοι ασθενείς & γιατροί μπορούν να ενημερωθούν μέσω του www.doctoranytime.gr ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας 215 5604667.