Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Δωρεάν Εργαστήριο Εκπαιδευτικού Υλικού και Εκπαιδευτικής Μεθοδολογίας Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Δωρεάν Εργαστήριο Εκπαιδευτικού Υλικού και Εκπαιδευτικής Μεθοδολογίας Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

mqdefault

Το Εργαστήριο Εκπαιδευτικού Υλικού και Εκπαιδευτικής Μεθοδολογίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου οργανώνει το σεμινάριο Scratch 4 Teachers που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς διαφόρων ειδικοτήτων. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εισαγωγή στον Προγραμματισμό και στο προγραμματιστικό περιβάλλον Scratch, ώστε οι εκπαιδευόμενοι να το αξιοποιήσουν στη διδακτική πράξη.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως στις αρχές Μαρτίου μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας που βρίσκεται στη διεύθυνση http://s4t.eap.gr.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακολούθησης του σεμιναρίου και για να λάβετε ενημέρωση σχετικά με την έναρξη του σεμιναρίου, μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης http://goo.gl/1NK38E Με την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθεί σχετική βεβαίωση από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Το σεμινάριο Scratch 4 Teachers υλοποιείται με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα CS4HS της Google. Η ομάδα ανάπτυξης του έργου.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.