Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Δωρέαν εργαστήριο κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου (21/12)

Δωρέαν εργαστήριο κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου (21/12)

IMG_6544Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου στο πλαίσιο των εορταστικών δραστηριοτήτων της Παιδικής Βιβλιοθήκης διοργανώνουν το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00 ένα εργαστήριο κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών για τα παιδιά. Με παλιά περιοδικά, εφημερίδες, υφασμάτινα κουρελάκια, κορδέλες, χάντρες, χρυσόσκονες, πολλή φαντασία και χαρτοκοπτική, ο δήμος καλεί τα παιδιά να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση: «Μπορείτε να φέρετε μαζί δικά σας ανακυκλώσιμα υλικά γιατί… ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!».

Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά άνω των 6 ετών (Διάρκεια: 90΄).

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής έως τις 20/12/2013 στα τηλέφωνα: 2105716057 & 2105716069 (περιορισμένος αριθμός θέσεων).

Είσοδος ελεύθερη

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Σκρα 62 & Αδριανουπόλεως Περιστέρι


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.