Αρχική InfoMommy Υγεία Δωρεάν γυναικολογικός έλεγχος + εξετάσεις σε ειδική τιμή!

Δωρεάν γυναικολογικός έλεγχος + εξετάσεις σε ειδική τιμή!

obgyn_nurse

«Η πρόληψη είναι πολύτιμη όσο κι εσύ». Με αυτό το motto, το το doctoranytime αφιερώνει τον Μάιο στις γυναίκες και σε συνεργασία με τους γυναικολόγους του δικτύου προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ γυναικολογικό έλεγχο & ψηλάφηση μαστού!

Εδώ και δεκαετίες, το τεστ Παπανικολάου του επιφανούς Έλληνα γιατρού σώζει ζωές! Με αφορμή τις επικείμενες τιμητικές εκδηλώσεις για τα 51 χρόνια  από  το θάνατο του Γεώργιου Παπανικολάου, από τις αδελφοποιημένες πλέον ιατρικές κοινότητες Αθήνας & Νέας Υόρκης, το doctoranytime προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ γυναικολογικό έλεγχο & ψηλάφηση μαστού!

Η πρόληψη είναι πολύτιμη & αξίζει να γίνει στάση ζωής για κάθε γυναίκα!

Οι ενδιαφερόμενες που επιθυμούν να ολοκληρώσουν τον προληπτικό τους έλεγχο μπορούν επιπλέον να πραγματοποιήσουν σε ειδική τιμή διαγνωστικές γυναικολογικές εξετάσεις, ανάλογα με τις ανάγκες τους:

Τεστ ΠΑΠ με 20€
Τεστ ΠΑΠ & υπερηχογράφημα έσω γεννητικών οργάνων (κολπικό υπερηχογράφημα) με 30€
Υπερηχογράφημα μαστού με 20€

Μην αμελείτε την υγεία σας. Κλείστε ραντεβού έως 31 Μαΐου μέσω του http://www.doctoranytime.gr/

Το doctoranytime.gr είναι η πρώτη & η μοναδική βραβευμένη υπηρεσία στην Ελλάδα για online προγραμματισμό ιατρικών ραντεβού, καθώς ο ασθενής βρίσκει άμεσα τον κατάλληλο γιατρό και κλείνει online το ραντεβού του σε λιγότερο από 1΄ & οποιαδήποτε στιγμή, ενώ πλέον διατηρεί αρχείο και για το ιστορικό των ραντεβού του ώστε να έχει πλήρη εικόνα για τη φροντίδα της υγείας του!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.