Αρχική InfoMommy Υγεία Δωρεάν γυναικολογικός έλεγχος και Τεστ Παπ στον Δήμο Κορυδαλλού (25 & 26/4)

Δωρεάν γυναικολογικός έλεγχος και Τεστ Παπ στον Δήμο Κορυδαλλού (25 & 26/4)

ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥΔωρεάν Προληπτικός Γυναικολογικός Έλεγχος και TEST PAP θα πραγματοποιηθεί στον χώρο των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Κορυδαλλού (Ξενοφώντος και Πελοπίδα, πλ. Μέμου) την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Απριλίου. Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Στηρί-ΖΩ» σε θέματα πρόληψης υγείας από τη Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου και την Ένωση Συλλόγων Γονέων σε συνεργασία με την Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου με φορέα υλοποίησης την Παιδική Πολυκλινική Πειραιά.

Οι ενδιαφερόμενες πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 210 4954814, ενώ θα δοθεί προτεραιότητα στις ανασφάλιστες και οικονομικά αδύναμες μητέρες.

Παράλληλα, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες και η Ένωση Γονέων προκειμένου να καλύψουν όσο το δυνατό μεγαλύτερο εύρος του γυναικείου πληθυσμού, εξασφάλισαν δωρεάν γυναικολογικό έλεγχο στην Παιδική Πολυκλινική Πειραιά (Καραολή & Δημητρίου 39, Πειραιάς) κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Πληροφορίες και ραντεβού στα τηλ. 210 4116624 και 210


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.