Αρχική InfoDad Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από την «Ανοικτή Αγκαλιά» σε παιδιά και ενήλικες στην Λήμνο (11-14/4)

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από την «Ανοικτή Αγκαλιά» σε παιδιά και ενήλικες στην Λήμνο (11-14/4)

green-pediatricianΟ Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λήμνου, στηρίζοντας την Εκστρατεία Προληπτικής Ιατρικής και Ενημέρωσης των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής & Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά», ανακοινώνει το πρόγραμμα των ιατρικών εξετάσεων της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» για ενήλικες και παιδιά.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 11 έως 14 Απριλίου 2014 (08.30-18.00), με εξαίρεση την Παρασκευή 11 Απριλίου όπου οι εξετάσεις θα γίνονται από τις 17.00 το απόγευμα έως τις 20.00 το βράδυ.

Για τους ενήλικες, εξετάσεις όπως Τεστ PAP, PSA και Σπιρομέτρηση θα πραγματοποιηθούν στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Λήμνου στη Μύρινα, όπου θα υπάρχουν οι παρακάτω ιατρικές ειδικότητες: Πνευμονολόγος, Μαία, Παρασκευάστρια, Ενδοκρινολόγος, Αλλεργιολόγος και Δερματολόγος.

Για τα παιδιά των δημοτικών ενοτήτων Μούδρου και Ατσικής, οι ειδικότητες των ιατρών είναι οι εξής: Παιδίατροι, Οδοντίατρος, Οφθαλμίατρος, Καρδιολόγος και Ψυχολόγος. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μούδρου.

Τα παιδιά θα προσέρχονται μαζί με τα βιβλιάρια υγείας συνοδευόμενα από τους γονείς τους ως εξής:

• Παρασκευή 11 και Σάββατο 12 Απριλίου: Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο και Δ.Π.Σ. Μούδρου.
• Κυριακή 13 Απριλίου: Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Κοντοπουλίου.
• Δευτέρα 14 Απριλίου: Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Ατσικής.

Τη Δευτέρα 14 Απριλίου και ώρα 19.30 το απόγευμα θα παρουσιαστεί από την «Ανοιχτή Αγκαλιά» ψυχαγωγικό πρόγραμμα στο πολιτιστικό κέντρο Μούδρου και θα ακολουθήσει διανομή δώρων στα παιδιά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.