Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για παιδιά ανασφάλιστων και ανέργων στα Δημοτικά Ιατρεία Νεάπολης και Συκεών

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για παιδιά ανασφάλιστων και ανέργων στα Δημοτικά Ιατρεία Νεάπολης και Συκεών

o-PARENTS-DONT-LISTEN-TO-DOCTORS-facebookΔωρεάν ιατρικές εξετάσεις για παιδιά ανασφάλιστων και ανέργων παρέχονται μέσω των δύο Δημοτικών Ιατρείων, που λειτουργούν σε Νεάπολη και Συκιές, υπό την ευθύνη του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.

Εδώ και αρκετά χρόνια όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η δημοτική αρχή Νεάπολης – Συκεών είχε εξασφαλίσει στα παιδιά ευπαθών κατηγοριών την πρόσβαση σε δωρεάν υπηρεσίες ιατρικών εξετάσεων. Ενώ μέχρι πρότινος δικαιούχοι των Δημοτικών Ιατρείων ήταν άπορες και ανασφάλιστες οικογένειες, πλέον προστίθενται και οικογένειες, στις οποίες και οι δύο γονείς είναι άνεργοι. Μόνη προϋπόθεση είναι η εγγραφή των ενδιαφερόμενων στις καταστάσεις των δικαιούχων των Δημοτικών Ιατρείων, που αποτελεί απλή και τυπική διαδικασία.

Τα στελέχη του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης έχουν διαμορφώσει ένα πρόγραμμα επισκέψεων σε εβδομαδιαία βάση, καλύπτοντας συνολικά 14 ώρες δωρεάν εξετάσεων στα παιδιά Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή, 3.00μμ – 6.00μμ στο Δημοτικό Ιατρείο Νεάπολης – Β” ΚΑΠΗ, 2.00μμ – 6.00μμ Δημοτικό Ιατρείο Συκεών -Α΄ ΚΑΠΗ, 3.00μμ – 8.00μμ Δημοτικό Ιατρείο Συκεών – Α΄ ΚΑΠΗ, 4.00μμ – 6.00μμ Δημοτικό Ιατρείο Συκεών -Α΄ ΚΑΠΗ.

Όσοι ενδιαφέρονται να κλείσουν ραντεβού ή να ζητήσουν επιπλέον πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνούν με το Δημοτικό Ιατρείο Συκεών: Καυκάσου 64, τηλέφωνο: 2310 620734 και το Δημοτικό Ιατρείο Νεάπολης: Δ. Κομνηνού 3, τηλέφωνο: 2310 551252.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.