Αρχική InfoDad Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και φάρμακα για ηλικιωμένους, απ’ τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τον ΣΚΑΪ

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και φάρμακα για ηλικιωμένους, απ’ τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τον ΣΚΑΪ

giatroi__549126300_146285708
Το «Όλοι Μαζί, Μπορούμε και στην Υγεία» του ΣΚΑΪ διευρύνεται με ένα νέο Πρόγραμμα βοήθειας για την Υγεία που θα αφορά ανασφάλιστους και άπορους της τρίτης ηλικίας.

 
Η Κινητή Μονάδα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, κάθε Κυριακή θα βρίσκεται στο προαύλιο ενός Ιερού Ναού με εθελοντές γιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για να εξετάζουν τους ηλικιωμένους που έχουν ανάγκη ιατρικής βοήθειας.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κάθε Κυριακή λοιπόν, θα πραγματοποιεί Πρόγραμμα Ιατρικού Ελέγχου για την Πρόληψη της Οστεοαρθρίτιδας και την Εκτίμηση του Καρδιαγγειακού Κινδύνου.

Παράλληλα, στους ανασφάλιστους ηλικιωμένους θα δίνονται ΔΩΡΕΑΝ τα φάρμακα που χρειάζονται, τα οποία έχουν συγκεντρωθεί από τη δράση του ΣΚΑΙ «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία.

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στον Άγιο Παντελεήμονα( Ιλισού & Καλλιρρόης 19, Αθήνα)

 
Και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί, Μπορούμε και στην Υγεία» συνεχίζεται.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.