Αρχική InfoMommy Υγεία Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις του κοινού για τη Θρομβοεμβολική Νόσο

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις του κοινού για τη Θρομβοεμβολική Νόσο

medical-exam
Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις του κοινού για την Θρομβοεμβολική Νόσο (ΦΘΝ) σε ειδικές ομάδες ασθενών και καρκινοπαθείς θα πραγματοποιήσουν εξειδικευμένοι ιατροί, μέλη της Ελληνικής Αγγειολογικής  Εταιρείας το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 από τις 15.30 μέχρι τις 20.00 στο «ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ», στο Νέο Φάληρο.

Οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιούνται  με την αιγίδα του Δήμου Πειραιώς, και με την υποστήριξη του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου « ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ»  στα πλαίσια Συμποσίου που οργανώνει η Ελληνική Αγγειολογική Εταιρεία , με χορηγούς  τις φαρμακευτικές  εταιρείες  LEO PHARMA και BOEHRINGER INGELHEIM.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος,. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Αlpha Public Relations (APR ΕΠΕ), στο τηλέφωνο 210 36 45 629 και ώρες 09:30 έως 17:30, εκτός Σ/Κ (αστική χρέωση) ή να στείλουν τη δήλωση συμμετοχής που θα βρουν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας www.angiology.gr στο fax: 210 3644 441 ή στο email: info@apr.com.gr.

Οι  ανωτέρω  εξετάσεις προσφέρονται δωρεάν  από τα μέλη της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας με σκοπό  την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τη συγκεκριμένη νόσο της οποίας η διάγνωση πολλές φορές είναι εξαιρετικά δύσκολη εξαιτίας της άγνοιας και της έλλειψης συγκεκριμένων συμπτωμάτων.
Ο παρακλινικός έλεγχος που γίνεται αποσκοπεί στην εξέταση του ασθενούς, την εκτίμηση της βαρύτητας της βλάβης και της προκαλούμενης αιμοδυναμικής διαταραχής με τη βοήθεια αναίμακτων μεθόδων (Doppler) ή και με τη βοήθεια απεικονιστικών μεθόδων (Triplex), όποτε είναι εφικτό, προκειμένου να καθοριστεί η θεραπευτική τακτική.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.