Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Δωρεάν ιατρικές συμβουλές από τον...Dr. Google!

Δωρεάν ιατρικές συμβουλές από τον...Dr. Google!

img-voce-acredita-no-dr-googleΜια νέα δυνατότητα θα παρέχει η Google στους χρήστες που επιθυμούν να αναζητήσουν αποτελέσματα σχετικά με κάποιο θέμα υγείας που τους απασχολεί, με στόχο να περιορίσει τη σωρεία αμφιλεγόμενων και αναξιόπιστων ιατρικών πληροφοριών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και συχνά παραπληροφορούν ή τρομοκρατούν τους ανθρώπους.

Μια ομάδα γιατρών της αμερικανικής κλινικής Mayo βοήθησε την εταιρεία να συγκεντρώσει και να ταξινομήσει τις κατάλληλες πληροφορίες για τις αιτίες, τα συμπτώματα και τις θεραπείες διαφόρων παθήσεων, διευκρινίζοντας ότι η εφαρμογή δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον κανονικό γιατρό, αλλά μπορεί να προετοιμάσει καλύτερα κάποιον ασθενή πριν την επίσκεψη στον ειδικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία στις 20 αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης της Google αφορά ιατρικά ζητήματα. Η νέα δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη στα αγγλικά για τους χρήστες της Google στις ΗΠΑ, όμως σταδιακά θα καλυφθούν περισσότερες γλώσσες, περισσότερες χώρες και περισσότερες και πιο σπάνιες παθήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Η νέα εφαρμογή Google translate θα μεταφράζει εικόνες και ομιλία

Προσοχή! Δείτε πώς θα προστατευτείτε από το κακόβουλο λογισμικό που σκορπά ιούς στους υπολογιστές


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.