Αρχική InfoDad Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος στο Δημοτικό Ιατρείο της Αθήνας (28/5)

Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος στο Δημοτικό Ιατρείο της Αθήνας (28/5)

serΣε δεύτερο δωρεάν προληπτικό καρδιολογικό έλεγχο προχωρά στις 28 Μαΐου η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στο Δημοτικό Ιατρείο (Σόλωνος 78), λόγω της μεγάλης προσέλευσης των πολιτών.

Οι καρδιολογικές εξετάσεις θα γίνουν από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 14.00 από καρδιολόγους, μέλη της ΕΚΕ, σε συνεργασία με την Ομάδα Εργασίας Καρδιακής Ανεπάρκειας της ΕΚΕ, και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ο πρόεδρος της ΕΚΕ, Στέφανος Φούσας, τόνισε: «Σταθεροί μας στόχοι παραμένουν η έμπρακτη στήριξη στο συνάνθρωπο, οι πολύπλευρες δράσεις πρόληψης υγείας, η ενημέρωση των πολιτών κάθε ηλικίας για τους παράγοντες κινδύνου από τα καρδιαγγειακά νοσήματα και, συνολικά, οι στοχευόμενες ενέργειες προς όφελος των τοπικών κοινωνιών».

Για περισσότερες πληροφορίες: 2103626608


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.