Αρχική InfoMommy Υγεία Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος από το Δήμο Περιστερίου (17-19/12)

Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος από το Δήμο Περιστερίου (17-19/12)

mastografiaΟ Δήμος Περιστερίου, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και η εταιρεία καλλυντικών AVON παρέχουν στις γυναίκες δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο.Η δωρεάν εξέταση απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας από 40 έως 70 ετών, οι οποίες δεν έχουν κάνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες, δεν έχουν ιστορικό καρκίνου μαστού, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στον μαστό και δεν είναι σε έμμηνο ρήση (ισχύει για περίοδο 3 ημερών πριν και 5 ημερών μετά).

Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη κακοήθεια που εμφανίζεται στις γυναίκες, στην χώρα μας, αφού ο αριθμός των περιστατικών υπολογίζεται σε 4.500. Την ίδια στιγμή η θνησιμότητα της ασθένειας μειώνεται σημαντικά, γεγονός στο οποίο συμβάλουν οι προληπτικές εξετάσεις, στις οποίες υποβάλλονται όλο και περισσότερες γυναίκες. Ο τακτικός προληπτικός έλεγχος με μαστογραφία φαίνεται να μειώνει τη θνησιμότητα της ασθένειας σε ποσοστό που φθάνει το 30%. Η εξέταση είναι ανώδυνη και διαρκεί ελάχιστο χρόνο.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να κλείνουν ραντεβού από τις 12 Δεκεμβρίου στο τηλέφωνο 210-5704134, από τις 9:00 πμ έως τις15:00 μμ).

Τέλος, ο μαστογραφικός έλεγχος δεν απευθύνεται σε γυναίκες που έχουν οικονομική ή επαρκή ασφαλιστική κάλυψη για μαστογραφία.

Η κινητή μονάδα μαστογράφου θα βρίσκεται στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθν. Μακαρίου 1, Περιστέρι)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.