Αρχική InfoMommy Υγεία Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος σε Δημητσάνα και Λαγκάδια (14-15/2)

Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος σε Δημητσάνα και Λαγκάδια (14-15/2)

mastografiaΟ Δήμος Γορτυνίας ανακοινώνει ότι η κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα επισκεφτεί την Γορτυνία με πρωτοβουλία και φιλοξενία της Αδελφότητας Δημητσανιτών και του Συλλόγου των εν Αττική Λαγκαδινών και θα πραγματοποιήσει δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο στις γυναίκες του Δήμου. Η κινητή Μονάδα Μαστογράφου θα βρίσκεται στα Λαγκάδια (Πλατεία Ταξιαρχών) στις 14 Φεβρουαρίου και στην Δημητσάνα (Κέντρο Υγείας) στις 15 και 16 Φεβρουαρίου .

Ο Δήμος Γορτυνίας διαθέτει οδηγό για την μετακίνηση της κινητής μονάδας και μεταφορικό μέσο για να διευκολύνει την μετακίνηση των ενδιαφερομένων γυναικών, που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, προς τα Λαγκάδια και την Δημητσάνα. Τα δρομολόγια θα διαμορφωθούν αναλόγως με τις ανάγκες που θα προκύψουν, καθώς οι εξετάσεις θα γίνουν κατόπιν ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενες πρέπει να διαβάσουν το συνημμένο Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, όπου υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες και οι προϋποθέσεις για τον μαστογραφικό έλεγχο.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στον Δήμο Γορτυνίας, τηλ. 2795360313

Τηλεφ. Ραντεβού για Δημητσάνα: 6974790659 (9:00 π.μ.- 14:00 μ.μ.)

Τηλεφ. Ραντεβού για Λαγκάδια: 6984456341 (4:00μ.μ- 7:00μ.μ).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.