Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Δωρεάν μάθημα μουσικής για μωρά και παιδιά από 18 μηνών

Δωρεάν μάθημα μουσικής για μωρά και παιδιά από 18 μηνών

dd
Θέλετε να μυήσετε το μωράκι σας στη μαγεία της μουσικής; Τότε δεν χρειάζεται να περιμένετε να μεγαλώσει για να το γράψετε σε κάποιο ωδείο, καθώς το Ωδείο Μουσική Δημιουργία εγκαινιάζει ειδικά μαθήματα μουσικοκινητικής αγωγής που απευθύνονται στους λιλιπούτειους μπόμπιρες.
Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να μάθετε στο παιδί σας, παίζοντας μαζί του, να χρησιμοποιεί τη φαντασία του, ενώ παράλληλα γυμνάζει το σωματάκι του κι αναπτύσσει τις βασικές δεξιότητές του! Επισκεφθείτε το τμήμα της μουσικοκινητικής αγωγής για παιδιά από 18 μηνών κι αφεθείτε σε ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων.

Η μουσική, ο χορός και το θέατρο, γίνονται εργαλεία στα χέρια σας. Με την καθοδήγηση των έμπειρων δασκάλων μας θα βοηθήσετε το μωράκι σας να εκφραστεί ελεύθερα, να χαλαρώσει, να συνεργαστεί με τα άλλα παιδάκια και να αναπτύξει λόγο και κίνηση.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι μέσω των μαθημάτων της μουσικοκινητικής αγωγής,δημιουργείται ένας κώδικας συναισθημάτων και θα μοιραστείτε με το μωράκι σας μια εμπειρία, η οποία θα σας συντροφεύει για ολόκληρη τη ζωή σας.

http://www.mousiki-dimiourgia.gr/

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και ώρα  18.30.

Μουσική Δημιουργία Αθηνών
Ηλιουπόλεως 58 & Αιθαλίδου 11-16
Τηλ. 2109022111, 2109012112
http://www.mousiki-dimiourgia.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.