Δωρεάν μαθήματα ανώδυνου τοκετού στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Δωρεάν μαθήματα Ψυχοπροφυλακτικής, δηλαδή ανώδυνου τοκετού και προετοιμασία γονεϊκότητας σε μηνιαία βάση, προσφέρει η Μαιευτική- Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, από τις 10 Μαίου.

Πρόκειται για μαθήματα από έμπειρες και εξειδικευμένες μαίες του Μαιευτικού τμήματος που θα ενημερώνουν και θα εκπαιδεύουν τις μέλλουσες μητέρες και τους συντρόφους τους για: «Την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τον θηλασμό, τη φροντίδα του νεογνού και τη λοχεία, με σκοπό την προετοιμασία για τη γονεϊκότητα, τη μείωση του άγχους στον τοκετό και την ενεργή συμμετοχή τους στο νέο ρόλο ως γονείς».

Οι δηλώσεις συμμετοχής από τις μέλλουσες μητέρες ή τα ζευγάρια μπορούν να γίνουν τηλεφωνικά: στο τηλέφωνο 2831087231 τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και ώρες 10:00-13:00 ή με Online αίτηση από την ιστοσελίδα του ΓΝ Ρεθύμνου όπου εκεί είναι επίσης αναρτημένο το πρόγραμμα των μαθημάτων.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του έτους κάθε Τετάρτη και ώρα 6-8 μμ ανάλογα τις συμμετοχές, οι δηλώσεις των οποίων θα γίνονται με την συμπλήρωση της 28ης- 30ης εβδομάδας κυήσεως.