Αρχική InfoBaby Εγκυμοσύνη Δωρεάν μαθήματα ανώδυνου τοκετού στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Δωρεάν μαθήματα ανώδυνου τοκετού στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Στο πλαίσιο ψυχολογικής και συμβουλευτικής υποστήριξης για τις μέλλουσες μητέρες, ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου, διοργανώνει δωρεάν μαθήματα ανώδυνου τοκετού, σε συνεργασία με το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Μαιών-Μαιευτών Θεσσαλονίκης. Τα μαθήματα ξεκινούν από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη από τις 4 έως τις 5 μ.μ. στην αίθουσα γυμναστικής του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου (Μεγάλου Αλεξάνδρου 57, 2ος όροφος).

Οι εγγραφές για συμμετοχή στο πρόγραμμα ξεκίνησαν και οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στο Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Υγείας, στο τηλέφωνο 2310 558 505 ή στην κ. Νατάσσα Σύρου, Μαία, στο τηλέφωνο 6987124870. Απαραίτητη προϋπόθεση ένταξης των εγκύων στο πρόγραμμα είναι η συμπλήρωση 27 εβδομάδων κύησης.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας κ. Βασίλης Ταλατάς, δήλωσε: "Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοβουλία ενημέρωσης, ψυχολογικής και συμβουλευτικής υποστήριξης που οργανώνει ο Δήμος μας με στόχο την προετοιμασία της μέλλουσας μητέρας για τη μεγάλη στιγμή του τοκετού, η οποία πραγματοποιείται με την πολύτιμη συνεργασία του Συλλόγου Μαιών-Μαιευτών Θεσσαλονίκης"

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, Μαβίλη & Πυθαγόρα, Εύοσμος.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 558 505.
E-mail: ygeia@kordelio-evosmos.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.