Αρχική InfoBaby Εγκυμοσύνη Δωρεάν μαθήματα προετοιμασίας τοκετού και θηλασμού προσφέρει το ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής

Δωρεάν μαθήματα προετοιμασίας τοκετού και θηλασμού προσφέρει το ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής

MissLPhotography_ShiningLightWEB-26Στο ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής (πρώην ιατρεία ΙΚΑ) θα πραγματοποιηθεί από τα μέσα Σεπτέμβρη νέα δράση των μαιών της μονάδος η οποία θα περιλαμβάνει μαθήματα προετοιμασίας εγκύων για τον τοκετό, την λοχεία, το θηλασμό και τη γονεϊκότητα.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε ασφαλισμένες όλων των ταμείων και ανασφάλιστες εγκυμονούσες που βρίσκονται στο τελευταίο τρίμηνο και είναι δωρεάν. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 5 τρίωρα πρωινά μαθήματα που το καθένα παρέχει θεωρητικές γνώσεις για όλη την περιγεννητική περίοδο και βιωματικές ασκήσεις και αναπνοές.

Η παρουσία των συντρόφων είναι δεκτή και επιθυμητή.

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσης επικοινωνήστε με τις μαίες της Μονάδος Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 454) στο τηλέφωνο 2106016911.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.