Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Δωρεάν μαθήματα βρεφικού μασάζ - Δείτε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε δωρεάν

Δωρεάν μαθήματα βρεφικού μασάζ - Δείτε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε δωρεάν

Στα πλαίσια της επαγγελματικής εκπαίδευσης του βρεφικού μασάζ, δίνεται η ευκαιρία σε κάποιες οικογένειες να παρακολουθήσουν τα μαθήματα από την ίδια την εκπαιδεύτρια των εκπαιδευτών για τρεις συνεχόμενες μέρες από 21 έως και 23 Απριλίου.

Μια ομαδική τάξη βρεφικού μασάζ είναι διασκέδαση και αναζωογόννηση. Το μωρό δέχεται μασάζ μόνο από τη μητέρα του ή ένα πολύ στενό συγγενικό πρόσωπο (πατέρας, γιαγιά). Θα υπάρξει καθοδήγηση στο μασάζ και την χαλάρωση (εάν το μωρό σας δεν είναι σε διάθεση, θα υπάρξουν κούκλες για να μάθετε τις τεχνικές και να τις εφαρμόσετε αργότερα στο σπίτι). Οι μπαμπάδες είναι φυσικά ευπρόσδεκτοι!

Η πρακτική αυτή αφορά μωράκια από 2 εώς και 6 μηνών. Η συμμετοχή σας σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε και τις τρεις μέρες για μάθημα μίας ώρας.

Ελάτε λοιπόν να απολαύστε τα οφέλη της διδασκαλίας του βρεφικού μασάζ εντελώς δωρεάν!

Τι να φέρετε:
Μια πετσέτα ή μια μαλακή κουβέρτα με σεντονάκι για να κρατά το μωρό ζεστό, επιπλέον ρούχα και πάνες. Θα σας δώσουμε εμείς φυτικά λάδια για να χρησιμοποιήσετε στο μασάζ.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

Χώρος: KinoSoma, Ευρυτανίας 7,  Αμπελόκηποι (Μο Πανόρμου)
Ώρα: 14.00 - 15.00 (προτείνεται προσέλευση στις 13.45)

Πληροφορίες - Δήλωση Συμμετοχής:
τ: 6948409474
Προσωπικό μήνυμα στη σελίδα Infant Massage in Greece

Σεμινάριο Εκπαιδευτών Βρεφικού Μασάζ 2017 - Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.