Αρχική Γωνιά του μαθητή Δωρεάν μαθησιακή αξιολόγηση των παιδιών από το Κέντρο «Ψυχ…αγωγείν»

Δωρεάν μαθησιακή αξιολόγηση των παιδιών από το Κέντρο «Ψυχ…αγωγείν»

1513206_717961524889922_1965714878_nΤο κέντρο Ψυχοπαιδαγωγικής Υποστήριξης «Ψυχ…Αγωγείν» δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης και θεραπευτικής παρέμβασης οι οποίες απευθύνονται στο παιδί, στον έφηβο και στην οικογένεια.Με κύριο άξονα την μοναδικότητα κάθε ατόμου και με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες του, παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα αντιμετώπισης των δυσκολιών σε ένα ευχάριστο και κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον.

Ειδικά για τον Ιανουάριο, το Κέντρο προσφέρει δωρεάν σε όλους τους ενδιαφερομένους, τη μαθησιακή αξιολόγηση των παιδιών. Οι μαθησιακές δυσκολίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνωστικών ιδιαιτεροτήτων και σχετίζονται με διαφορετικούς παράγοντες (εγγενείς-περιβαλλοντικούς), που πολλές φορές μπορεί να συνυπάρχουν. Εάν γνωρίζουμε κάποια από τα κοινά «σημάδια» των μαθησιακών δυσκολιών, τότε θα είναι πιο εύκολο να εντοπίσουμε το πρόβλημα και να οργανώσουμε την πορεία που θα ακολουθήσουμε για να το βοηθήσουμε. Η έγκαιρη διάγνωση σίγουρα οδηγεί σε ευκολότερη παρέμβαση. Εσείς ως γονείς ξέρετε το παιδί σας καλύτερα. Έτσι, αν νομίζετε ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί να μην κάνετε μια σωστή αξιολόγηση;

Κέντρο Ψυχοπαιδαγωγικής Υποστήριξης «Ψυχ…Αγωγείν»
Δωδεκανήσου 17, Άλιμος
211 2143682 & 697 5759217


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.