Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Δωρεάν μετεκπαιδευτικά μαθήματα Ιατρικής από το ΑΠΘ (από 24/9)

Δωρεάν μετεκπαιδευτικά μαθήματα Ιατρικής από το ΑΠΘ (από 24/9)

16b_1Η Β΄ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική ΑΠΘ διοργανώνει για τέταρτη συνεχή ακαδημαϊκή χρονιά μετεκπαιδευτικά μαθήματα σε όλους τους τομείς της Εσωτερικής Παθολογίας. Τα μαθήματα απευθύνονται σε ιατρούς, σε φοιτητές ιατρικής αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Σακχαρώδης διαβήτης και οστεοπόρωση, διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση της γυναίκας στην εμμηνόπαυση, διαχείριση του ηπατοκυτταρικού καρκίνου, κλινικές εκδηλώσεις της κοιλιοκάκης, διαβητική και υπερτασική νεφροπάθεια και διαταραχές της έμμηνης ρύσης είναι ορισμένα μόνο από τα θέματα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Τα μαθήματα είναι ανοιχτά και δωρεάν και θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και ώρες 19:30 με 21:00, στο Αμφιθέατρο «Πάνος Μεταξάς», στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μάθημα με τίτλο «Χρόνια νεφρική νόσος και καρδιαγγειακά νοσήματα» από το Νεφρολόγο, Επιμελητή Α΄ ΕΣΥ της Νεφρολογικής Κλινικής του Α.Π.Θ., Ιωάννη Τσουχνικά.

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα των μετεκπαιδευτικών μαθημάτων της ακαδημαϊκής χρονιάς 2014-2015.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.