Αρχική InfoDad Δωρεάν νομικές υπηρεσίες από το Δήμος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης

Δωρεάν νομικές υπηρεσίες από το Δήμος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης

8779356_l (1)Ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο της ανάδειξης και ενίσχυσης των εθελοντικών δράσεων, προσφέρει στους δημότες τη δυνατότητα δωρεάν υπηρεσιών παροχής νομικών συμβουλών και νομικής συμπαράστασης και συνδρομής από εθελόντρια δικηγόρο, κάτοικο της πόλης.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να απευθύνονται για ραντεβού στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, οδός Ζεφύρου 2 στη Βούλα και στα τηλέφωνα 2132019904 – 5.

Ο δήμαρχος Σπύρος Πανάς ευχαριστεί τη δικηγόρο για τη διάθεσή της να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους συμπολίτες της που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για πρόσβαση σε νομικές υπηρεσίες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.