Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Δωρεάν οι παιδικοί σταθμοί στην Πεντέλη

Δωρεάν οι παιδικοί σταθμοί στην Πεντέλη

kindergartenΗ Διοίκηση του δήμου Πεντέλης, κατέθεσε στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. κατάλογο με όλες τις δομές, Παιδικούς Σταθμούς και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης που διαθέτει με το σύνολο του δυναμικού τους, ώστε να ωφεληθούν οι δημότες από την απαλλαγή των τροφείων για την φιλοξενία των παιδιών τους.

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α λαμβάνοντας υπόψη τόσο τον άρτιο εξοπλισμό, όσο και τον τρόπο λειτουργίας των κοινωνικών δομών στο δήμο, αποδέχθηκε την πρόταση της Διοίκησης και ενέκρινε την ένταξη του συνόλου των δομών στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής για δομές και ωφελούμενες μητέρες».

Ο δήμος Πεντέλης καλεί όλες τις εργαζόμενες μητέρες να καταθέσουν την αίτηση τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για την φιλοξενία των παιδιών τους στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, μέχρι και τις 2 Αυγούστου 2013 και ώρα 10.00 στους παιδικούς σταθμούς της πόλης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.