Αρχική Νέα Δωρεάν ομιλία με θέμα τη "Σεξουαλική παρενόχληση στα σχολεία" στο Αμερικανικό Κολλέγιο (20/2)

Δωρεάν ομιλία με θέμα τη "Σεξουαλική παρενόχληση στα σχολεία" στο Αμερικανικό Κολλέγιο (20/2)

Στο πλαίσιο Κοινωνικής Πολιτικής των εκπαιδευτικών δράσεων, ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Deree) στην Αγ.Παρασκευή και διοργανώτρια εταιρεία τη "ΔΙΩΝΗ" Κοιν.Σ.Επ. παρουσιάζουν μια σειρά ενημερωτικών διαδραστικών ομιλιών και εκδηλώσεων με εισηγητές επιστήμονες εκπαιδευτές και ψυχολόγους του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και άλλων εκπαιδευτικών φορέων.

Η ομιλία με θέμα "Σεξουαλική Παρενόχληση στα σχολεία - Σεξουαλική Ωρίμανση των εφήβων" απευθύνεται κυρίως σε γονείς και μαθητές, εκπαιδευτικούς, επιστήμονες και κοινωνικούς λειτουργούς, με σκοπό την αποτελεσματική ενημέρωση του ευρύ αυτού κοινού στο θέμα της σεξουαλική κακοποίησης των παιδιών. Για τους συμμετέχοντες φορείς αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα η επαφή με τον κόσμο, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση και πρόληψη σημαντικών φαινομένων και θεμάτων που αφορούν τα παιδιά.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20/2 στις 18:00-20:30 στο θέατρο Pierce του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή), χωρητικότητας 120 ατόμων.

Η είσοδος είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης, κατόπιν αιτήματος.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες και τις δράσεις του Οργανισμού ΔΙΩΝΗ

Πολυχώρος Εκπαίδευσης "Feels Like Home" 
Καραϊσκάκη 72-74, Αγία Παρασκευή
Τηλ: 213 037 6635
E-mail: dionisocialservices@gmail.com
www.facebook.com/Διώνη - Dioni


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.