Αρχική InfoMommy Νέα Δωρεάν πολιτιστικές εκδηλώσεις από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (21-29/6)

Δωρεάν πολιτιστικές εκδηλώσεις από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (21-29/6)

snf_1591Το «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» συνεχίζεται και σε άλλους Δήμους της Αττικής, προσκαλώντας το κοινό να συμμετέχει σε δωρεάν, ανοιχτές εκδηλώσεις πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα στο πλαίσιο του ομώνυμου προγράμματος.

Επόμενοι σταθμοί του προγράμματος είναι οι Δήμοι Πειραιά, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Πεντέλης και Μεγαρέων, όπου το διάστημα 21-29 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές εκδηλώσεις, οι οποίες θα δώσουν στους πολίτες μια πρώτη γεύση των υπηρεσιών που θα προσφέρει σε δύο χρόνια περίπου το ΚΠΙΣΝ: ανοιχτή πρόσβαση στην Παιδεία και τις Τέχνες, καθώς και ανάδειξη του αστικού πρασίνου.

  • Στο πλαίσιο του προγράμματος, η Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) συνεχίζει τις επιτυχημένες παραστάσεις της Όπερας της Βαλίτσας και επισκέπτεται το επόμενο διάστημα τους Δήμους Πειραιά, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Μεγαρέων. Ειδικότερα, στις 21 Ιουνίου στις 8 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, οι δημότες Πειραιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Ντον Τζοβάννι του Μότσαρτ με τη μορφή της "Όπερας της Βαλίτσας" σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ευκλείδη. Αντίστοιχα, η ίδια παράσταση θα παρουσιαστεί στις 27 Ιουνίου στις 9 μ.μ, στο Θερινό Κινηματογράφο "Άστρον" στη Μάνδρα και στις 29 Ιουνίου στις 8 μ.μ. στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στα Μέγαρα.

Προς διευκόλυνση του κοινού, μια ώρα πριν την έναρξη της παράστασης θα δοθούν δελτία προτεραιότητας.

  • Η συμμετοχή των Δήμων Πεντέλης και Λυκόβρυσης-Πεύκης, στο πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης την άμεση γνωριμία των πολιτών με το έργο, μέσα από την πραγματοποίηση δύο οργανωμένων ξεναγήσεων στο Κέντρο Επισκεπτών και το εργοτάξιο του ΚΠΙΣΝ: η ξενάγηση για τους Δημότες Πεντέλης θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου, ενώ για τους Δημότες Λυκόβρυσης-Πεύκης στις 28 Ιουνίου. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις ξεναγήσεις θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τις αντίστοιχες Δημοτικές Βιβλιοθήκες και να δηλώσουν συμμετοχή.

Δείτε το συνολικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.