Αρχική InfoMommy Υγεία Δωρεάν προληπτικός έλεγχος για καρκίνο του παχέος εντέρου (από 25/3)

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος για καρκίνο του παχέος εντέρου (από 25/3)

καρκίνος-εντέρου1Δωρεάν προληπτικό έλεγχο για τον καρκίνο τού παχέος εντέρου διοργανώνει, από 25 Μαρτίου έως 6 Απριλίου, το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ).

Στο πρόγραμμα που φέρει την επιστημονική υποστήριξη τής Ελληνικής Εταιρείας Ογκολογίας Πεπτικού, μπορούν να συμμετάσχουν οι δημότες, ηλικίας από 50 έως 75 ετών. Η εξέταση γίνεται σε όλες τις μονάδες τού ομίλου «Βιοϊατρική», σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για ραντεβού οι πολίτες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο, 210 6966100.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στον Παγκόσμιο Μήνα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου, θεσμοθετημένου από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως ο μήνας Μάρτιος, και έχει ως στόχο την ενημέρωση, τον έλεγχο και την έγκαιρη διάγνωση της συγκεκριμένης μορφής καρκίνου, δεύτερου σε θνησιμότητα στον αναπτυγμένο κόσμο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.