Αρχική Infokids Υγεία Δωρεάν Προληπτικός Ελέγχος για μαθησιακές δυσκολίες σε παιδιά ηλικίας 4-12

Δωρεάν Προληπτικός Ελέγχος για μαθησιακές δυσκολίες σε παιδιά ηλικίας 4-12

learning

Για 5ο συνεχόμενο χρόνο τα κέντρα ikid διοργανώνουν μια Καμπάνια Δωρεάν Προληπτικού Ελέγχου για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών που αντιμετωπίζουν πιθανές δυσκολίες στην μάθηση, στο λόγο ή την ομιλία τους, στη συγκέντρωσή ή στη συμπεριφορά τους. Η καμπάνια ξεκινά από τον Σεπτέμβρη 2013 και θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι το τέλος του ακαδημαϊκού έτους, ενώ αφορά τα παιδιά οικογενειών που διαμένουν σε κοντινές περιοχές με κάποιο από τα κέντρα ikid στην Δυτική Αττική. Αναλυτικά θα ελέγχονται οι παρακάτω δυσκολίες:

  •     Δυσλεξία / Μαθησιακές Δυσκολίες
  •     Δυσκολίες λόγου & Ομιλίας
  •     Διάσπαση Προσοχής-Υπερκινητικότητα
  •     Καθυστέρηση στην ανάπτυξη
  •     Δυσκολίες οργάνωσης ή συντονισμού

Με βάση το αίτημα του γονέα, γίνεται ένας έλεγχος διάρκειας 45 λεπτών από τους ειδικούς μας, χρησιμοποιώντας το πακέτο διαγνωστικών εργαλείων των ikid. Ακολουθεί μια συνοπτική ανάλυση των αποτελεσμάτων και προτάσεις για την αντιμετώπιση των δυσκολιών. Με δεδομένο ότι περίπου το 10% του πληθυσμού αντιμετωπίζει τις παραπάνω δυσκολίες και της οικονομικής κατάστασης στην χώρα μας, δίνεται η ευκαιρία σε γονείς και εκπαιδευτικούς να διαπιστώσουν έγκυρα και έγκαιρα τυχόν διαταραχές και να προχωρήσουν στην αποκατάστασή τους.

Σημειώνεται ότι κατά την διάρκεια της περσινής περιόδου η γραμματεία μας δέχτηκε παραπάνω από 1.200 αιτήματα για Δωρεάν Έλεγχο από το επιστημονικό μας προσωπικό και τελικώς πραγματοποιήθηκαν 712 έλεγχοι.
Για ραντεβού καλέστε στο 210-5325140


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.