Αρχική InfoMommy Υγεία Δωρεάν προληπτικός έλεγχος για τον καρκίνο του μαστού στο Περιστέρι (10-14/3)

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος για τον καρκίνο του μαστού στο Περιστέρι (10-14/3)

slide_206565_644161_originalΜε σύνθημα «Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας» ο Δήμος Περιστερίου καλεί όλες τις δημότισσες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Κέντρου Υγείας για δωρεάν προληπτικό έλεγχο σχετικά με τον καρκίνο του μαστού καθώς και για δωρεάν Τεστ ΠΑΠ από τις 10 έως τις 14 Μαρτίου.

Παράλληλα, το Κέντρο Υγείας σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, το Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» διοργανώνει συνάντηση την Παρασκευή 14 Μαρτίου στις 16.00, στην οποία θα συζητηθούν ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση αλλά και την εμπειρία της νόσου.

Στη συνάντηση θα μιλήσουν οι χειρουργοί του Κ. Υ. Περιστερίου κ.κ. Δ. Μυλωνάκη και Ε. Φωτίου, καθώς και οι κυρίες Χ. Μήτση, Ψυχολόγος MSc-Ψυχοθεραπεύτρια και Μ. Πιτερού, Εθελόντρια και Γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Για πληροφορίες και ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Υγείας Περιστερίου στο τηλ.: 2105748562, καθώς και στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου (Αντιδήμαρχος Α. Θεοδωράκος) στο τηλ.: 2105704134.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.