Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Δωρεάν προπόνηση και τεστ δοκιμασίας από τα Arsenal Soccer Schools στο Χαλάνδρι (30-31/8)

Δωρεάν προπόνηση και τεστ δοκιμασίας από τα Arsenal Soccer Schools στο Χαλάνδρι (30-31/8)

Colorado RapidsΟι σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal FC καλωσορίζουν τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν με το πρώτο τους αγωνιστικό event και συγκεκριμένα το Open Day Trial που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Athletic Football Center στο Χαλάνδρι. Την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Αυγούστου, οι νεαροί φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορέσουν εντελώς δωρεάν να προπονηθούν, να δοκιμαστούν και να δείξουν τις ικανότητες τους. Την επίβλεψη τους θα έχει ένα team καταξιωμένων προπονητών του οποίου θα προΐσταται ο κ. Λάκης Παπαϊωάννου, τεχνικός Διευθυντής των σχολών και scout της Arsenal FC στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Το πρόγραμμα αφορά όσους έχουν γεννηθεί από το 2000 έως και το 2003. Το Open Day Trial των Arsenal Soccer Schools για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2002 θα λειτουργήσει ως προεπιλογή για την σύνθεση μιας επίλεκτης ομάδας (Elite Squad) με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των μελών της ώστε να διεκδικήσουν υποτροφία για την είσοδο τους το καλοκαίρι του 2014 στην Arsenal FC Elite Academy Southeast Europe .

Η εν λόγω ακαδημία, έχει ως έδρα της την Ελλάδα, και σκοπό να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά παικτών που θα επανδρώσει την Ακαδημία των «Κανονιέρηδων» στο Λονδίνο και εν συνεχεία την πρώτη ομάδα. Τα τελευταία 3 χρόνια μέσα από αυτή τη διαδικασία έχουν επιλεγεί 8 νεαροί αθλητές οι οποίοι έχουν στελεχώσει την Arsenal FC Elite Academy.

Αντίστοιχα, το Open Day Trial για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από τις αρχές του 2000 έως και τα τέλη του 2001 θα λειτουργήσει ως προετοιμασία για το Advanced Development Program των Arsenal Soccer Schools. Το εν λόγω πρόγραμμα ακολουθεί το σύστημα ανάπτυξης που η ακαδημία της Arsenal FC χρησιμοποιεί για να εξελίξει τους ταλαντούχους νεαρούς παίκτες της, και βασίζεται στη συνεχή και συστηματική προπόνηση όλων των στοιχείων κάθε ταλαντούχου ποδοσφαιριστή με σκοπό να δώσει σε αυτούς την δυνατότητα να φτάσουν στο μέγιστο της απόδοσης τους.

Το πρόγραμμα του διήμερου Open Day Trial έχει επιμεληθεί ο κ. Λάκης Παπαϊωάννου Τεχνικός διευθυντής της Arsenal FC Elite Academy Southeast Europe. Συγκεκριμένα, έχει ως εξής:

Παρασκευή 30 Αυγούστου
17.30-18.00: Εγγραφές
18.00-20.30: Προπόνηση

Σάββατο 31 Αυγούστου
09.00-09.30: Εγγραφές
09.30-12.00: Προπόνηση

Κάθε ενδιαφερόμενο παιδί μπορεί να συμμετάσχει στο Open Day Trial και όποια από τις δύο ημέρες ή ακόμα και τις δύο. Αιτήσεις συμμετοχής υπάρχουν διαθέσιμες στις εγκαταστάσεις του Athletic Football Center στο Χαλάνδρι, ενώ θα είναι διαθέσιμες και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφών στις 30 και 31 Αυγούστου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Athletic Football Center στα τηλέφωνα 210-68.55.006-8, Εριφύλης 9 πίσω από το νομισματοκοπείο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.